58 МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ,ОПРЕМА   И ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

58 МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ,ОПРЕМА   И ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Б Е Л Г Р А Д  – 2022

 

11.11.2022  ( петок ) Штип -Белград

Поаѓање пред  Новата пошта  во  04.00 часот. Патување со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Белград . Посета на саемот до 17.00 часот. Сместување во хотел. Факлутативна посета на Скадарлија или на Сплав. Ноќевање.

12.11.2022  ( сабота ) Белград – Штип

Појадок. Посета на саем. Посета на шопинг центар Галерија на Белград на Вода. Поаѓање за Македонија околу 18.00ч. Пристигнување во Македонија во  раните утрински часови.

 

 

Цена : 5.450,00

Во цената е вклучено:

  • Превоз на дадената релација
  • 1 ноќевање со појадок во Хотел со 3* ;
  • организација и водство на патувањето со лиценциран придружник ;

 

Напомена : Доплата за еднокреветна соба  15 евра

 

Во цената не е вклучено:

  •  влезница за саемот
  • патничко осигурување;
  • факултативна вечера Скадарлија

 

 

Пријавување до 04.11.2023 год.

За реализација на аранжманот потребен е минимум од 20 патници!

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје