БУДВА Приватно Сместување

                        БУДВА

                    20 ГОДИНИ ПО РЕД, ХИТ ПАКЕТ !!!

                    10 дена / 9 ноќевања + автобуски превоз

 

ТЕРМИНИ

                       ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ
I  категорија II  категорија
19.06. – 28.06.2022 119 € 99 €
28.06. – 07.07.2022 139 € 119 €
07.07. – 16.07.2022 165 € 139 €
16.07. – 25.07.2022 185 € 159 €
25.07. – 03.08.2022 189 € 165 €
03.08. – 12.08.2022 189 € 165 €
12.08. – 21.08.2022 175 € 149 €
21.08. – 30.08.2022 149 € 129 €
30.08. – 08.09.2022 119 € 99 €

 

Поаѓањето е ден однапред од дадените термини: 18.06., 27.06., 06.07….од Скопје во 23.30 часот

( Прилеп 20.30ч, Кавадарци 21.30ч, Неготино 21.45ч, Штип 21.15ч, Велес 22.15ч )

 • Цените се изразени во евра по патник со вклучен автобуски превоз;
 • Туристичката такса не е вклучена во цената и изнесува 1 € по патник дневно (за деца 2-12 год. 0,5 €)
 • Деца од 2-12 год. со сопствен кревет 30% попуст; Деца од 2-12 год без сопствен кревет 50 % попуст;
 • I категорија е соба со сопствено купатило;
 • II категорија две соби делат едно купатило;
 • Доплата за еднокреветна соба е 70% од дадената цена за сместување;
 • Аранжманот вклучува приватно сместување во зависност од одбраната категорија во двокреветни и трокреветни соби на база 9 ноќевања и автобуски превоз;
 • Вилите се оддалечени 300 – 400 метри од Словенска плажа;
 • ПАКЕТ ВО РЕСТОРАН: 9 ПОЛУПАНСИОНИ ( ПОЈАДОК / ВЕЧЕРА )

ЦЕНА: 79 € (деца од 2-12 год. 39,5 €)

 • Рестораните се наоѓаат во круг од 50 – 100 метри од сместувањето;
 • Одбитокот за сопствен превоз е 10 евра по патник

 

Цените се дадени во евра а плаќањето е во денарска противвредност на еврото по курс 62 денари.

За овој аранжман важат општите услови за патување на Т.А. Феријал Кашиков

 

ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

 • Се патува со лична карта или пасош не постар од 3 месеци од денот на враќање. Секој патник има обврска и е задолжен да води грижа за исправноста на патните исправи.
 • Агенцијата го задржува правото на корекција на цената во случај на нагло зголемување на цените!
 • Во услови на Ковид 19, превозот ќе се организира и реализира согласно актуелните мерки и протоколи за вршење на внатрешен и меѓународен превоз.
 • За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи.
 • Патниците за време на патувањето се должни да ги почитуваат во целост актуелните мерки за претпазливост и безбедност како и инструкциите од пратителот на патувањето.
 • Агенцијата го задржува правото за промена на времето и местото на поаѓање.

 

 

 

 

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје