НЕИ ПОРИ 24 МАЈ

Н Е И  П О Р И

 

21.05.2022 (Сабота) СКОПЈЕ – НЕИ ПОРИ

Состанок на групата во 05:00ч. На паркингот на хотел Холидеј Ин. Поаѓање за Грција во 04:30ч. Патот води преку граничниот премин Богородица. Пристигнување во Неи Пори во пладневните часови. Сместување. Ноќевање.

22.05.2022 (Недела) НЕИ ПОРИ

Слободно време за одмор и слободни активности. Ноќевање.

23.05.2022 (Понеделник) НЕИ ПОРИ

Слободно време за одмор и слободни активности. Ноќевање.

24.05.2022 (Вторник) НЕИ ПОРИ – СКОПЈЕ

Слободно време до поаѓање за Скопје во 15.00 ч. по локално време. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

 

ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ ВО / НЕИ ПОРИ

 

Цена по лице за 3 ноќевања во студио / апп со вклучен превоз: 3.990 денари

 

Цена по лице за 3 ноќевања во студио / апп со сопствен превоз: 2.990 денари

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Превоз со високо – туристички автобус на дадената релација
3 ноќевања во 1/2, 1/3 и 1/4 студија или апартмани
Организација на аранжманот и пратител на групата
Напомена:

Цените се дадени по лице, секоја особа која користи кревет во приватно сместување плаќа полна цена
Деца до 12 години на редовен кревет имаат 20% попуст. Дете до 5 години без кревет плаќа само превоз.

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin