🐣🐰 ХОТЕЛИ ГРЦИЈА – Велигден

ХОТЕЛИ ГРЦИЈА

/ Тип на соба 4 ноќевања
BB HB ALL
Дата 21.04-25.04.2022
Alkyonis 2* – Неа Каликратиа Двокреветна соба Standard 146 198 290
Anna 3* – Пефкохори Двокреветна соба Standard / 134 /
Двокреветна соба Superiоr / 165 /
Mallas 3* – Неа Каликратиа Двокреветна соба Standard 110 162 /
Двокреветна соба  Superiоr 135 188 /
Kronos 3* – Платамонас Двокреветна соба Standard 144 162 /
Anna Maria Paradise 4* – Пефкохори Двокреветна соба Superiror / 174 /
Secret Paradise Hotel & Spa 4* – Неа Каликратиа Двокреветна соба Standard ( поглед планина ) 175 227 315
Двокреветна соба Standard ( поглед море ) 190 242 330
Cosmopolitan Hotel&Spa 4*- Паралиа Двокреветна соба Standard / 181 /
Litohoro Olympus Resort 4* – Литихоро Двокреветна соба Classic / 158 /
Kassandra Palace 5* – Криопиги Двокреветна соба Standard ( поглед планина ) 188 210 309
Двокреветна соба Standard ( поглед море ) 201 222 322
Aegean Melathron 5* – Калитеа Двокреветна соба Standard  ( поглед базен ) / 243 /
Двокреветна соба Junior ( поглед базен ) / 276 /
Двокреветна соба Standard  ( поглед море ) / 310 /
 

Alia Palace 5* – Пефкохори

Двокреветна соба Superiror / 190 273
Promo соба приватен базен / 229 315
Dion Palace 5* – Литохоро Двокреветна соба Standard ( поглед планина ) / 279  
Двокреветна соба Standard ( поглед море ) / 289  
  Двокреветна соба Standard      

 

Легенда:

  • BB  (ноќевање со појадок) ; HB  (полупансион) ; ALL inc (се вклучено)

Цените се изразени во евра по лице за 4 ноќевања

Плаќањето е во денарска противредност 1€ =62 денари.

Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТM

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје