Куќа „Александра“ – Никити

Куќа „Александра“

Куќа „Александра“ е лоцирана во исклучително мирен дел на Никити, оддалечен од гужвата и метежот кои во текот на највисоката сезона се интензивни. Истата има соптвен паркинг, голем убаво уреден двор, а од плажата – море е оддалечена околу 50 метри. Четирикреветните студија се опремени со француски кревет и легло на пуштање или француски кревет и два стандардни кревета, а во мезонетите има француски кревет во долниот дел како и француски кревет во горниот дел и директен поглед на море, сите се со комплетно опремени кујни. Интернет и клима вклучени во цената.

 

ТЕРМИН НОЌЕВАЊА ЧЕТИРИКРЕВЕТНО СТУДИО ЧЕТИРИКРЕВЕТНА МЕЗОНЕТА
20/5-29/5 9 219 249
29/6-5/6 7 299 369
5/6-12/6 7 359 399
12/6-19/6 7 389 469
19/6-26/6 7 439 509
26/6-3/7 7 459 559
3/7-10/7 7 499 599
10/7-17/7 7 529 629
17/7-24/7 7 589 679
24/7-31/7 7 589 679
31/7-7/8 7 589 679
7/8-14/8 7 589 679
14/8-21/8 7 589 679
21/8-28/8 7 549 649
28/8-4/9 7 499 599
4/9-11/9 7 449 539
11/9-18/9 7 399 469
18/9-25/9 7 339 389
25/9-3/10 8 259 299

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје