Хотел РАДАН 3* – ПРОЛОМ БАЊА

 

Хотел Radan 3* 01.01-31.03.22 01.04-30.04.22 01.05-19.06.22 20.06-10.09.22
            ПРОЛОМ WELLNESS ПАКЕТ – 2 ноќи
Двокреветна соба 113 117 121 127
Двокреветна комфорт соба 121 125 130 135
Еднокреветна соба 138 142 147 153
Апартман 138 142 147 153
Цените се дадени по лице од пакет
                          WELLNESS УЖИВАЊЕ
Двокреветна соба 48 50 52 54
Двокреветна комфорт соба 52 54 56 58
Еднокреветна соба 61 62 64 67
Апартман 61 62 64 67
Цените се дадени по лице од ден побеќе од 2 ноќи
              ПРОЛОМ WELLNESS LUX ПАКЕТ – 2 ноќи
Двокреветна соба 130 134 138 144
Двокреветна комфорт соба 138 142 155 153
Еднокреветна соба 155 160 164 170
Апартман 155 160 164 170
Цените се дадени по лице од пакет
                           WELLNESS LUX УЖИВАЊЕ
Двокреветна соба 57 58 60 63
Двокреветна комфорт соба 61 63 64 67
Еднокреветна соба 69 71 73 75
Апартман 69 71 73 75
Во цената е вклучено:

WELLNESS ПАКЕТ – 2 ноќи и  WELLNESS УЖИВАЊЕ  :

·          Ноќевање на базаполн пансион

 

·          Секојдневно користење на новиот Велнес центар, надворешен базен, сауна, солена соба, џакузи базен со лековита Проло вода, парна бања, топли клупи, внатрешен базен, користење на соба за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо), употреба на фитнес и фитнес соба)

·          Секојдневно користење на отворен базен со мини аква парк во летните месеци

·          Утринска гимнастика со физиотерапевт

·          Вежби во базен

WELLNESS УЖИВАЊЕ

·          Секојдневно користење на новиот Wellness LUX центар, надворешен базен, 5 сауни (3 финска, инфрацрвена и био сауни), 2 солени соби, џакузи базен со лековита Пролом вода, џакузи базен со лековита Пролом вода и морска сол – Пролом море, парни бањи , патека Kneipp, топли клупи, внатрешен базен, користење на просторија за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо), употреба на фитнес и фитнес сала)

·          Кошница со овошје во Велнес центар

·          Секојдневно користење на отворен базен со мини аква парк во летните месеци

·          Утринска гимнастика со физиотерапевт

·          Вежби во базен

WELLNESS LUX УЖИВАЊЕ

·          Сместување на база полн пансион

·          Секојдневно користење на новиот Wellness LUX центар, надворешен базен, 5 сауни (3 финска, инфрацрвена и био сауни), 2 солени соби, џакузи базен со лековита Пролом вода, џакузи базен со лековита Пролом вода и морска сол – Пролом море, парни бањи , патека Kneipp, топли клупи, внатрешен базен, користење на просторија за рекреација (билијард, пинг-понг, пикадо), употреба на фитнес и фитнес сала)

·          Кошница со овошје во Велнес центар

·          Секојдневно користење на отворен базен со мини аква парк во летните месеци

·          30-минутна масажа за добредојде

·          Утринска гимнастика со физиотерапевт

·          Вежби во базен

Напомени:

·         Дете до 9 год. со двајца возрасни се сместуваат бесплатно

·         Дете од 9 – 13,99 год. со двајца возрасни плаќа 50% од цената

·         Дете до 2.99 год. со еден возрасен се сместува бесплатно

·         Дете од 3 до 6.99 год. со еден возрасен плаќа 50% од цената за возрасен

·         Дете од 7 год. плаќа 100%

 

Цените се изразени во евра, плаќањето е во денарска противредност 1 евро = 62,00 ден

 Важат општите услови за патување на Т.А. Феријал Кашиков  и СКТМ

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје