Хотел SPA HOTEL SVETI NIKOLA 4* – Сандански

Еднодневен пакет „Неделен Спа релакс”

Периот 12.01-28.12.2022

Цени за СОБА за 1 ноќ – полупансион

сместување DBL standard DBL clasik
1adl 46 56
1adl+1chd ( до 12г. ) 52 70
2adl 60 82
2adl+1chd ( до 4г. ) 60 82
2adl+1chd ( до 12г.) 68 92

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-1 ноќевање со појадок и вечера;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.
-Шише вино во собата на пристигнување.

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Дводневен пакет City Break

Цени за СОБА за 2 ноќи – Ноќевање со појадок

 

сместување DBL standard DBL clasik Studio
1adl 76 98 194
1adl+1chd ( до 12г. ) 88 112 194
2adl 102 132 194
2adl+1chd ( до 4г. ) 102 132 194
2adl+1chd ( до 12г. ) 116 152 194
3adl x x 194

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-2 ноќевања со појадок ;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Дводневен Спа пакет – полупансион City Break Plus

Цени за СОБА за 2 ноќи – полупансион

сместување DBL standard DBL clasik
1adl 110 124
1adl+1chd ( до 12г. ) 134 174
2adl 158 204
2adl+1chd ( до 4г. ) 158 204
2adl+1chd ( до 12г. ) 188 240

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-2 ноќевања со појадок;
-2 вечери на сет мени и салата бар / во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-1 класична масажа еднаш за период во работно време;

-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Тридневен пакет Fresh Spring

Цени за СОБА за 3 ноќи – ноќевање со појадок

 

сместување DBL standard DBL clasik Studio
1adl 106 136 268
1adl+1chd ( до 12г. ) 104 130 268
2adl 122 152 268
2adl+1chd ( до 4г. ) 122 152 268
2adl+1chd ( до 12г. ) 144 184 268
3adl x x 268

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-3 ноќевања со појадок ;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интерне, паркинг, туристичка такса.

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Петдневен пакет Relax

Цени за СОБА за 5 ноќи – ноќевање со појадок

сместување DBL standard DBL clasik Studio
1adl 138 178 358
1adl+1chd ( до 12г. ) 168 206 358
2adl 198 244 358
2adl+1chd ( до 4г. ) 198 244 358
2adl+1chd ( до 12г. ) 238 296 358
3adl x x 358

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-5 ноќевања со појадок ;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.
-Терапија – бања со алги или морски соли – еднаш за време на престојот;

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Седумдневен пакет Spa&Active

Цени за СОБА за 7 ноќи – ноќевање со појадок

 

сместување DBL standard DBL clasik Studio
1adl 174 222 430
1adl+1chd ( до 12г. ) 210 258 430
2adl 248 304 430
2adl+1chd ( до 4г. ) 248 304 430
2adl+1chd ( до 12г. ) 302 376 430
3adl x x 430

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-7 ноќевања со појадок ;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

-Делумна масажа – еднаш за престој;

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Десетдневен пакет Wellness

Цени за СОБА за 10 ноќи – ноќевање со појадок

 

сместување DBL standard DBL clasik Studio
1adl 244 302 616
1adl+1chd ( до 12г. ) 282 340 616
2adl 333 400 616
2adl+1chd ( до 4г. ) 333 400 616
2adl+1chd ( до 12г. ) 410 502 616
3adl x x 616

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-10 ноќевања со појадок ;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

-Делумна масажа – еднаш за престојот; терапија – бања со алги или морски соли

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Четиринаесетдневен пакет Vital

Цени за СОБА за 14 ноќи – ноќевање со појадок

сместување DBL standard DBL clasik Studio
1adl 280 394 860
1adl+1chd ( до 12г. ) 352 458 860
2adl 416 538 860
2adl+1chd ( до 4г. ) 416 538 860
2adl+1chd ( до 12г. ) 524 682 860
3adl x x 860

 

Легенда: adl возрасен, chd дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
-14 ноќевања со појадок ;
-салата бар / салата во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
-Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
-Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

-Делумна масажа – еднаш за престојот; терапија – бања со алги или морски соли

 

-Доплата за вечера 12 евра за возрасни, 7  евра за деца до 11.99

 

Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари. Плаќањето е исклучиво во денари

Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

 

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди