Скопје        Охрид
 

Вести

ПОЧИТУВАНИ ПАТНИЦИ !!
05-02-2018
ПОЧИТУВАНИ ПАТНИЦИ !! повеќе...
Согласно новите измени во регулативите за патување, Ве информираме дека при патување во државите на Европска Унија , пасошот мора да биде со важност најмалку 3 месеци од планираниот датум на враќање.
05-02-2018
Согласно новите измени во регулативите за патување, Ве информираме дека при патување во државите на Европска Унија , пасошот мора да биде со важност најмалку 3 месеци од планираниот датум на враќање. повеќе...
За патници кои патуваат во Р.Турција важност на пасошот мора да биде најмалку 4 месеци од планираниот датум на враќање.
05-02-2018
За патници кои патуваат во Р.Турција важност на пасошот мора да биде најмалку 4 месеци од планираниот датум на враќање. За патници кои патуваат во Египет и ОАЕ вазност на пасошот мора да биде најмалку 6 месеци од денот на влегување во земјата. повеќе...
За патување во Р. Грција согласно новите измени во нивниот закон од 01.01.2018 година се воведува и задолжителна туристичка такса за апартманското и хотелско сместување и истата се плаќа при сместување на рецепција.
05-02-2018
За патување во Р. Грција согласно новите измени во нивниот закон од 01.01.2018 година се воведува и задолжителна туристичка такса за апартманското и хотелско сместување и истата се плаќа при сместување на рецепција.  повеќе...
При резервација Ве молиме да се информирате во агенција!
05-02-2018
При резервација Ве молиме да се информирате во агенција! повеќе...
Со почит ТА.Феријал Кашиков
05-02-2018
Со почит ТА.Феријал Кашиков повеќе...
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЗИМА 2018/2019
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD