ТА. Феријал Кашиков е основана 1991 година. Од самите почетоци се одликува со сериозен пристап во областа на туризмот како на домашен така и на странски пазар.

       На своите клиенти ТА.Феријал Кашиков нуди голем асортиман на услуги:

  • Организирање на летувања, зимувања
  • Индивидуални аранжмани во земјата и странство
  • Организација на Вашите бизнис патувања, саеми, конгреси, конференции и стручни работилници
  • Ученички и студентски екскурзии
  • Хотелски резервации
  • Патничко осигурување
  • Rent a Car
  • Резервација и продажба на автобуски карти
  • Продажба на авионски билети со над 300 редовни авиокомпании
  • Продажба на авионбски билети од нискобуџетни авиокомпании

 

      Битна референца за ТА.Феријал Кашиков е нејзиниот деловен углед , долгогодишните партнери со кои успешно соработуваме, професионалниот, љубезен и високо квалификуван кадар кој е специјализиран за различни профили и е спремен да излезе во пресрет и да ги исполни барањата на пробирливите клиенти и најважно од се верната клиентела која веќе долги години ги користи нашите услуги.

    ТА. Феријал Кашиков поседува лиценца  A  издадена од Министерството за економија на Република Македонија.

   T.A. Феријал Кашиков е член на Стопанската Комора за туризам на Македонија (СКТМ )

  

Т.А. ФЕРИЈАЛ КАШИКОВ ПОСТОИ ЗА ВАС !!!