Нова Година

Аранжмани

Хотел IRIS 4* – Златибор Нова Година

Хотел IRIS 4* – Златибор Hotel Iris е уникатен златиборски хотел, изграден во планински, модерен стил. Сместен во срцето на Златибор, покрај црквата, на само неколку

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО САРАЕВО

НОВА ГОДИНА ВО САРАЕВО Мостар – Вишеград – Мокра Гора    29.декември (петок)   СКОПЈЕ – САРАЕВО Поаѓање за Сараево во 20.00ч. преку граничниот премин Табановце,

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

  НОВА ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 4 дена / 2 ноќевања   Истанбул е единствен град во светот сместен на два континента Европа и

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО КАВАЛА

НОВА ГОДИНА ВО КАВАЛА 30.12.2023-01.01.2024   Најтрадиционалниот симбол што ќе го најдете во Грција за време на Божиќните празници е мал дрвен брод украсен со

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО БЕЛГРАД

НОВА ГОДИНА ВО БЕЛГРАД ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 3 дена / 2 ноќевања 30.декември (сабота) СКОПЈЕ – БЕЛГРАД  Поаѓање за Белград од Скопје во договорено време. Патот

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО АТИНА

НОВА ГОДИНА ВО АТИНА   ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 4 дена / 2 ноќевања 29.декември (петок)                 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО БУКУРЕШТ

НОВА ГОДИНА ВО БУКУРЕШТ 29.декември (петок)    СКОПЈЕ – БУКУРЕШТ Состанок на паркингот пред СЦ “Борис Трајковски” во 18:30 часот. Поаѓање за Романија во 19:00

Повеќе ...
Аранжмани

 НОВА ГОДИНА ВО РИМ

 НОВА ГОДИНА ВО РИМ   ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 5 дена / 4 ноќевања   30.декември (сабота) СКОПЈЕ – РИМ   Состанок на групата на скопскиот аеродром во

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО ПАРИЗ

Нова година во ПАРИЗ   Париз – “градот на светлината” со право го носи овој епитет. Со својата единствена архитектура, големите плоштади и старите знаменитости

Повеќе ...
Аранжмани

НОВА ГОДИНА ВО ТИВАТ

НОВА ГОДИНА  2024 ТИВАТ – ПОРТМОНТЕНЕГРО – ДУБРОВНИК –КОТОР –БУДВА Термин 30.12.2023-02.01.2024 4 дена /2 ноќи    1 ден  30.12.2023  (сабота )  Штип – Скопје

Повеќе ...