Скопје        Охрид
 

ВЕСТИ

ПОЧИТУВАНИ ПАТНИЦИ !!  04-02-2018
    Согласно новите измени во регулативите за патување, Ве информираме дека при патување во државите на Европска Унија , пасошот мора да биде со важност најмалку 3 месеци од планираниот датум на враќање.

    За патници кои патуваат во Р.Турција важност на пасошот мора да биде најмалку 60 дена од денот на влегување во земјата.

    За патници кои патуваат во Египет и ОАЕ важност на пасошот мора да биде најмалку 6 месеци од денот на влегување во земјата.
Со почит ТА.Феријал Кашиков

Назад
ВЕСТИ
АНКЕТИ
Дали сакате да ги искористите попустите за early booking за ЛЕТО 2020
НЕ, никогаш не ги користам early booking попустите
ДА, секогаш ги користам early booking попустите
Не, ке резервирам неколку дена пред почетокот на одморот
   1 EUR = 61.505 MKD   1 US = 46.5066 MKD   1 CD = 45.4818 MKD   1 AUD = 44.8451 MKD   100 JPY = 0.554499 MKD   1 GBP = 72.8128 MKD