Хотел Силекс 4*

ХОТЕЛ СИЛЕКС 4* – ОХРИД

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле. Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м. Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

 

 

Хотел СИЛЕКС

15.09-15.06.2023 16.06-15.09.2023
BB HB BB HB
Двокреветна Соба 1890 МКД (31ЕУР) 2356 МКД (38ЕУР) 2080 МКД (34ЕУР) 2542 МКД (41ЕУР)
Трокреветна Соба 1890 МКД (31ЕУР) 2356 МКД (38ЕУР) 2080 МКД (34ЕУР) 2542 МКД (41ЕУР)

 

  • Дете до 5.99 години – гратис
  • Дете од 6-12 години – 50% попуст од редовната цена
  • За еднокреветна соба + 40% од редовната цена

Важат општите услови за патување на СКТМ и Т.А. Феријал Кашиков – Штип

 

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди