Хотел ALPIN 4* – Боровец

Хотел ALPIN 4* – Боровец    

Хотелот Alpin е мал бутик хотел, лоциран на само 30м од ски стазата во центарот на Боровец, еден од од најпопуларните ски резорти во Боровец. Мирен, комотен и пријатен хотел кој сепак е лориран на 50 – 100 метри од ноќниот живот во Боровес со барови во непосредна близина

                     

ALPIN 4* BOROVETS 18.12.2023
26.12.2023
27.12.2023
03.01.2024
04.01.2024
03.02.2024
04.02.2024
17.02.2024
18.02.2024
06.03.2024
07.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
30.04.2024
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM [1ADL] 185 197 185 197 185 156 116
DOUBLE ROOM [2ADL] 186 198 186 198 186 157 117
DOUBLE ROOM [3ADL] 187 199 187 199 187 158 118
DBL 1+1 CHD (4-13,99) 186 198 186 198 186 157 117
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 187 199 187 199 187 158 118
DBL 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 187 199 187 199 187 158 118
LARGE LUX ROOM
DOUBLE ROOM [1ADL] 208 219 208 219 208 185 133
DOUBLE ROOM [2ADL] 209 220 209 220 209 186 134
DOUBLE ROOM [3ADL] 210 221 210 221 210 187 135
DBL 1+1 CHD (4-13,99) 209 220 209 220 209 186 134
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 210 221 210 221 210 187 135
DBL 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 210 221 210 221 210 187 135
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS [2ADL] 272 326 272 326 272 232 169
STUDIO 2 ADULTS [3ADL] 273 327 273 327 273 233 170
ST2AD 1+1 CHD (4-13,99) 272 326 272 326 272 232 169
ST2AD 1+2 CHD (0-3,99)

(4-13,99)

273 327 273 327 273 233 170
ST2AD 1+2 CHD (4-13,99)

(4-13,99)

273 327 273 327 273 233 170
ST2AD 2+1 CHD (0-3,99) 273 327 273 327 273 233 170
ST2AD 2+1 CHD (4-13,99) 273 327 273 327 273 233 170
ST2AD 2+2 CHD (0-3,99)

(4-13,99)

274 328 274 328 274 234 171
ST2AD 2+2 CHD (4-13,99)

(4-13,99)

275 329 275 329 275 235 172
ST2AD 3+1 CHD (0-3,99) 275 329 275 329 275 235 172
ST2AD 3+1 CHD (4-13,99) 275 329 275 329 275 235 172
ONE STOREY VILLA
VILLA 4 ADULTS [3ADL] 273 327 273 327 273 233 170
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 274 328 274 328 274 234 171
VILA4 2+2 CHD (4-13,99)

(4-13,99)

274 328 274 328 274 234 171
VILA4 3+1 CHD (4-13,99) 274 328 274 328 274 234 171
TWO – STOREY VILLA
VILLA 4 ADULTS 428 495 428 495 430 366 251
VILLA 4 ADULTS+EXTRA BED 452 519 452 519 452 389 275
VILA4 4+1 CHD (0-3,99) 429 495 429 496 431 367 252
VILA4 4+1 CHD (4-13,99) 429 495 429 496 431 367 252
Минимум престој 5 5 5        
Во цената е вклучено:   

  • ноќевање со појадок
  • користење спа центар
  • интернет
  • подземен паркинг
  • туристичка такса

НАПОМЕНИ:

  • Деца од 4 до 13,99 год доплаќат 11 евра од ноќ
  • Доплата за полу пансион 33 евра по лице
  • Доплата за Новогодишна вечера 105 ЕУр за возрасни и 85 ЕУР за дева од 4 до 13.99 год.

Цените се изразени во евра по соба од ден

 

Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари. Плаќањето е исклучиво во денари

Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди