Хотел МАВРОВО ( Фершепед ) 3* – Маврово

                                                           Зимска сезона 2021/2022

Полу пансион по соба од ноќ 2+ ноќевања 5+ ноќевања
Пон-Чет Чет-Нед Пон-Чет Чет-Нед Пон-Чет Чет-Нед
Еднокреветна 3.200 3.380 3.020 3.200 2.890 3.140
Двокреветна соба 4.550 4.800 4.300 4.550 4.060 4.300
Трокреветна соба 6.210 6.460 5.840 6.210 5.470 5.840
Апартман за 4 лица 8.610 9.350 8.370 8.860 7.990 8.490
Дополнително лице 1.850 1.850 1.850 1.850 1.850 1.850
За Ноќевање со појадок, минус 300 ден. од цената по лице!
  • Цените се во денари по соба од ноќ, со вклученa тур.такса и ддв;
  • Деца до 2 години – 100% попуст;
  • Деца од 2 до 7 години – 50% попуст;

Цените се дадени вп денарска прптивреднпст.

Важат ппштите услпви за патуваое на СКТМ и Т.А. Феријал Кашикпв – Штип

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди