ХОТЕЛ МОЛИКА -ПЕЛИСТЕР

хотел МОЛИКА 

Период   Септември

 Октомври

  Ноември

  Декември

    Јануари

  Февруари

     Март

    Април

 

     Мај

    Јуни

     Јули

   Август

Ноќевање со доручек BB    1150,00     1250,00      1050,00   1150,00   1250,00
Полупансион HB    1400,00     1550,00    1250,00   1400,00   1550,00
Полн пансион FB    1850,00     2000,00    1550,00   1850,00   1900,00
Доплата 1/1 & Апп.        250,00       300,00      250,00     250,00    300,00
Дневен престој        700,00       700,00      700,00     700,00     700,00

 

  • Цената се однесува за едно лице на ден , истите се изразени во денари
  • Во цената на услугите е пресметана дневна туристичка такса во висина од 40,00 денари и ДДВ.
  • За деца до 12 години не се пресметува туристичка такса.

Попусти:

  • Деца до 4 години кои не користат услуги за сместување и храна, попуст 100%.
  • Деца од 5 – 12 години кои користат ресторантски услуги и услуги за сместување попуст од 20 % на редовната цена.
  • Деца од 5 – 12 години кои користат само ресторантски услуги попуст од 30 %.
  • Деца од 5 – 12 години кои користат само помошни услуги за сместување попуст од 50%.
  • Деца до 5 години кои не користат ресторантски услуги и услуги за сместување престојуваат бесплатно.

Важат општите услови за патување на Т.А. Феријал Кашиков  и СКТМ

 

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди