Хотели „Славија“ и ,,Попова Шапка “ – Попова Шапка

                          ИНДИВИДУАЛНИ ПОСЕТИ ВО ДВОКРЕВЕТНИ СОБИ

 

ПЕРИОД Септември,Октомври

Ноември,

Декември (1-14)

Декември (15-31),

Јануари, Февруари, Март (01-15)

Март (16-31)

АприлМај

Јуни, Јули

Август

Цена по лице 1-2 ноќ ≥ од 3 ноќ

20% попуст

Цена по лице Цена по лице
Ноќ. со доручек 1150 ден 1480 ден 1480 980 ден 980 ден
Полупансион 1350 ден 1820 ден 1820 1150 ден 9150 ден
Полн пансион 1590 ден 2100 ден 2100 1250 ден 1250 ден

 

                   ЦЕНОВНИК ЗА ПРЕСТОЈ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПОСЕТИ ВО АПАРТМАНИ

                   (Цените се однесуваат за користење на услугите во комплетниот апартман)

 

ПЕРИОД Септември,Октомври

Ноември,

Декември (1-14)

Декември (15-31),

Јануари, Февруари, Март (01-15)

Март (16-31)

АприлМај

Јуни, Јули

Август

Ноќ. со доручек 2900 ден 4500 ден 2550 ден 2350 ден
Полупансион 3700 ден 5600 ден 3200 ден 2950 ден
Полн пансион 4900 ден 6500 ден 3800 ден 3600 ден

– Користење на услуги во 1/1 соба во х. Славија и Попова Шапка е со доплата од 300 ден. за едно лице.

– Користење на услугите за дневен престој во х. Славија и Попова Шапка изнесува 600 ден. за едно лице.

– Понудените цени во х. Славија и Попова Шапка не важат за време Новогодишниот аранжман.

Дополнителни информации за хотелските капацитети на Попова Шапка:

– Цената се однесува за едно лице на ден.

– Во цената на услугите е вкалкулирана дневна туристичка такса во висина од 40 ден и ДДВ.

– За деца до 12 години, државјани на Република Македонија не се пресметува туристичка такса.

– За деца до 12 години кои се државјани на друга странска држава се пресметува туристичка такса во висина од 40 ден.

– Хотелите располагаат со сопствен и бесплатен паркинг.

Цените се дадени вп денарска прптивреднпст.

Важат ппштите услпви за патуваое на СКТМ и Т.А. Феријал Кашикпв – Штип

 

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди