ЗАНЗИБАР / од 999 €

ЗАНЗИБАР

Индивидуални поаѓања

Негативен ПЦР тест, не постар од 72 часа, е неопходен за српските граѓани. По пристигнувањето, сите патници се подложени на дополнително тестирање (брз тест) на сопствен трошок (25 долари).
Пред да пристигнете во Танзанија (во рок од 24 часа), сите патници мора да го пополнат формуларот на веб-страницата https://afyamsafiri.moh.go.tz/

 

Поаѓање:   17.01., 12.02., 03.03., 08.04.2022

Враќање:   28.01., 23.02., 14.03., 19.04.2022      

 

 1. ден Белград- Дубаи

Пристигнување на аеродром 2 часа пред летот FZ 1746 за Дубаи во 14:00 часот. Слетување во 21:20 часот по локално време.

      2.ден Дубаи – Занзибар

Продолжување на летот до Занзибар FZ 1685 во 02:35 часот. Лет со оброци во авион. Слетување во 07:10 часот по локално време. Трансфер до избраниот хотел. Сместување во хотел.

         3 – 10 .ден  Занзибар

Сместување во избраниот хотел врз основа на наведената услуга. Слободни активности.

 1. ден Занзибар – Дубаи

Трансфер до аеродром. Пријавување за летот до Дубаи FZ 1688 во 21:20 часот. Ноќен лет со оброци во авион.

 1. 1 ден Дубаи – Белград

Слетување во Дубаи во 03:55 часот по локално време Продолжување на летот за Белград FZ 1745 во 09:05 часот. Слетување на аеродромот Никола Тесла во 12:10 часот.

Во цената на аранжманот е вклучено:

 • Авионски превоз Белград-Дубаи- Занзибар- Дубаи -Белград
 • Аеродромски такси
 • Трансфер аеродром-хотел-аеродром
 • 9 ноќевања со појадок во избраниот хотел
 • Организација и реализација на програмата

Во цената не е вклучено:

 • Здравствено патничко осигурување
 • Факултативни излети
 • Индивидуални трошоци и други неспоменати услуги

 

Напомени:

Цената зависи од моментално расположливите места на aвио компанијата, како и расположливоста на хотелот. Цената може да биде променета без претходна најава, при промена на цените од страна на хотелот.

Цените се изразени во евра. Плаќањето е исклучиво во денари во денарска противредност 1€=62 ден.

        Важат општите услови за патување на Т.А. Феријал Кашиков и СКТМ

Цена на аранжман по лице во

1/2 соба

Јануари Февруари Март Април
WAIKIKI RESORT*** –

ноќевање со појадок

полупансион

1.059 €
1.175 €
1.035 €
1.219 €
1.029 €
1.215 €
  999 €
1.115 €
PARADISE BEACH RESORT**** – ноќевање со појадок

Полупансион

All inclusive

1.179 €
1.225 €
1.339 €
1.175 €
1.225 €
1.345 €
1.179 €
1.229 €
1.339 €
1.095 €
1.139 €
1.299 €
SMILES BEACH HOTEL **** – ноќевање со појадок

Полупансион

1.345 €
1.479 €
1.339 €
1.475 €
1.345 €
1.479 €
1.299 €
1.465 €

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје