INTERHOTEL SANDANSKI****

                                       БУГАРИЈА

                                С А Н Д А Н С К И

                              INTERHOTEL SANDANSKI****

 

 

08.01-28.02.2023
Недела – четврток Петок –сабота
Сместување капацитет BB HB BB HB
Двокреветна соба Standard 2+1(до15.99) 99 136 121 158
Еднокреветна соба Standard 1+1 78 97 93 112
Суперирор соба 2+1(до15.99) 119 156 145 183
Студио Standard 2+2 145 183 173 211
Апартман 2+2/3+1 162 199 195 233
Апартман   Family 2+2/3+1 221 278 266 323
 
Возрасен на дополнително легло 34 51 41 58
Децаод 4-11,99 год на редовно легло со 1 возрасен во двокреветна соба / 11 / 11
Деца од 4-11.99 год на дополнително легло  во двокреветна соба 17 25 18 28
Деца од 4-11.99 год на дополнително легло  во студио или апартман / 11 / 11
Деца од 12 – 15,99 год на дополнително легло  во студио или апартман 33 51 40 58
Деца до  3.99 год се сместуваат бесплатно
Во цената е вклучено:

·         ноќевање база на одбраната услуга

·         Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, сауна, парна бања и фитнес центар

·         детско катчена отворено со професионални аниматори

·         Паркинг

·         Wi-Fi

·         Туристичка такса

Напомени:

·         Наведените цени не важат за официјалните држави празници кога се валидни друг пакет

·

Цените се изразени во евра по соба

 

 

 

Цените се изразени во евра во денарска противредност 1€ = 62 денари. Плаќањето е исклучиво во денари

Важат општите услови за патување на ТА Феријал Кашиков и СКТМ

 

 

 

 

01.03.2023-01.05.2023
Недела – четврток Петок –сабота
Сместување капацитет BB HB BB HB
Двокреветна соба Standard 2+1(до15.99) 104 142 127 164
Еднокреветна соба Standard 1+1 81 99 98 117
Суперирор соба 2+1(до15.99) 126 163 153 190
Студио Standard 2+2 133 190 182 220
Апартман 2+2/3+1 171 209 206 243
Апартман   Family 2+2/3+1 233 289 281 338
 
Возрасен на дополнително легло 37 53 43 61
Децаод 4-11,99 год на редовно легло со 1 возрасен во двокреветна соба 16 25 20 31
Деца од 4-11.99 год на дополнително легло  во двокреветна соба / 10 / 10
Деца од 4-11.99 год на дополнително легло  во студио или апартман / 10 / 10
Деца од 12 – 15,99 год на дополнително легло  во студио или апартман 35 53 42 61
Деца до  3.99 год се сместуваат бесплатно
Во цената е вклучено:

·         ноќевање база на одбраната услуга

·         Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, сауна, парна бања и фитнес центар

·         детско катчена отворено со професионални аниматори

·         Паркинг

·         Wi-Fi

·         Туристичка такса

Напомени:

·         Наведените цени не важат за официјалните држави празници кога се валидни друг пакет

·

Цените се изразени во евра по соба

Останати Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

Следете не за актуелните патувања

Феријал Кашиков Штип

Феријал Кашиков Скопје